ONTDEK DE ERVARINGEN MET ONZE TAXATIES
Reviews | Kamminga vastgoedtaxateurs

Daan van der Ree

Commissaris Business Development

“Het is belangrijk dat taxateurs inhoudelijk goede en adequate taxatierapporten aanleveren, zeker in een markt die steeds uitdagender lijkt te worden door de gestegen rente. Als wij vragen hebben over een taxatie of een rapport, dan krijgen wij van Kamminga Vastgoedtaxateurs goede en inhoudelijke antwoorden.

Kamminga is een van de aangesloten taxateurs die gevestigd is in het Noorden. Zo weten onze klanten - beleggers in vastgoed - hem dus regelmatig te vinden.“

ADEQUAAT EN SNEL

"Kamminga Vastgoedtaxateurs is bij uitstek een taxateur waar Nestr graag zaken meedoet en mee wil blijven doen. Onze analisten vinden de rapporten prettig werken en mochten er inhoudelijk vragen ontstaan, dan reageert Kamminga adequaat en tijdig. Kamminga staat bij ons hoog aangeschreven voor de regio Friesland, Groningen en Drenthe."

Reviews | Kamminga vastgoedtaxateurs

Arnold Van Hengstum

CCO, eigenaar

VOORTREFFELIJKE SAMENWERKING
Reviews | Kamminga vastgoedtaxateurs

JUSTIN GROOT

cCO bij Domivest

“Domivest financiert voor beleggers in verhuurde woningen, en ontwikkelaars van verhuurde woningen. Dat betekent dat we vaak heel snel moeten schakelen. Als een taxateur vlot met een complete taxatie komt, helpt dat het proces enorm; het is tenslotte essentieel voor ons. De samenwerking met het team van Kamminga Vastgoedtaxateurs is wat dat betreft voortreffelijk.

Lieuwe Jan is taxateur van het eerste uur. Hij denkt altijd mee in verbeteringen. Dat uit zich bijvoorbeeld in het feit dat hij altijd weer openstaat voor het rustig en duidelijk uitleggen van de inhoud van een taxatierapport. Mijn collega's en ik weten, dat als er een rapport van Kamminga komt, dit goed is en snel in behandeling kan worden genomen. Zo hebben beleggers snel duidelijkheid over hun financiering."

NET EVEN DAT STAPJE EXTRA

“Ik ervaar de samenwerking met het hele team van Kamminga Vastgoedtaxateurs als heel fijn. De rapporten zijn altijd volledig en dat is voor onze klant redelijk essentieel. Voor onszelf ook, overigens. Kamminga zet nét even dat stapje extra. Het zijn juist die kleine dingen die ons werk zoveel makkelijker maken. Mocht er dan toch nog een vraag of onduidelijkheid zijn, dan is Lieuwe Jan of één van zijn collega’s altijd bereikbaar. Bij Kamminga heerst geen 8 tot 5 mentaliteit; zij zijn zelfs in het weekend te storen. Alle collega’s zijn mijns inziens even kundig: als Lieuwe Jan het rapport heeft opgesteld, kan een collega het zo overnemen en vragen beantwoorden.”

Reviews | Kamminga vastgoedtaxateurs

MIRANDA VAN DE BUNT

KREDIETANALIST

 
Button