WIJ TAXEREN VASTGOED

DE taxatiespecialist van het noorden

Het taxeren van vastgoed is een specialisme binnen de vastgoedbranche. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk en een onderscheidende expertise. Het taxeren van vastgoed is de passie van Kamminga Vastgoedtaxateurs. De slogan luidt niet voor niets: Wij taxeren vastgoed.

Een enthousiast team van vastgoedspecialisten met een nuchtere en hands-on mentaliteit dat met een praktische en oplossingsgerichte blik naar vastgoed kijkt.

Als shortlist taxateur staan we garant voor hoogwaardige taxatierapporten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. We beschikken over meerdere gecertificeerde taxateurs waardoor we een snelle taxatie, binnen drie werkdagen, kunnen waarborgen.

Loading...

Wij hebben ons als één van de weinigen gespecialiseerd op het gebied van taxaties. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze taxateurs staan ingeschreven in de Kamer Wonen, Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en zijn in het bezit van de registratie Grootzakelijk Vastgoed (GZV). 

Taxateurs die vastgoed boven de € 5 miljoen, (her)-ontwikkelingen of bijzonder vastgoed taxeren dienen te beschikken over een aantekening Grootzakelijk Vastgoed (GZV). Daarnaast zijn we TMI-gecertificeerd en maken wij de taxatierapporten op volgens het Taxatie Management Systeem (TMS).

De onroerend goed markt van het Noorden kennen we als geen ander. Voor de beste vastgoedtaxaties in Friesland, Groningen, Drenthe, de Kop van Overijssel en Flevoland, kies je voor Kamminga Vastgoedtaxateurs.

Strengere eisen

 
Button