Uitstekende reputatie 
als shortlist taxateur

BEKEND

In taxatieland staan wij goed aangeschreven bij de banken, we staan op de voornaamste shortlists. De meeste banken hanteren een shortlist, dit houdt in dat niet elke taxateur mag taxeren voor deze banken en zijn taxatierapporten dus niet worden geaccepteerd.

Onze taxatierapporten worden altijd geaccepteerd door alle banken. Dit biedt jou als opdrachtgever de maximale flexibiliteit bij het kiezen van een financier.

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en uniformiteit. Daarom zijn we ook lid van de NVM, zijn we TMI-gecertificeerd en stellen wij onze taxatierapporten op volgens het Taxatie Management Systeem (TMS). Hiermee voldoen onze taxaties aan de strengste kwaliteitseisen.

Snel Betrokken
Wij taxeren voor

Om de kwaliteit van onze taxatierapporten nog verder te verhogen voeren wij naast de standaard plausibiliteitsverklaring, waarbij een taxatie wordt gecontroleerd door een tweede gecertificeerde taxateur, nog een extra interne controle uit op onze taxatierapporten. Door deze aanvullende controle zijn onze rapporten uiterst nauwkeurig en gewaarborgd van een hoge kwaliteit. Derhalve worden onze taxatierapporten goed beoordeeld en snel geaccepteerd door de banken.

NAUWKEURIGE TAXATIERAPPORTEN

 
Button